A megbízható könyvelő három ismérve

 

1.

Szerződéssel és számlával dolgozik. Sokat elárulhat egy könyvelő módszereiről, ha nem tartja fontosnak az ügyfelével megkötendő megbízási szerződést. Egy jó könyvelő leszerződik partnerével, megbízási díjáról pedig minden esetben számlát ad.

A Paletta Group könyvelőirodája minden esetben szerződést köt partnereivel, melyben pontosan megfogalmazzuk mindkét fél jogait és kötelezettségeit, hogy biztosítsuk egymást. Emellett a teljesített szolgáltatásokról számlát állítunk ki és juttatunk el ügyfeleinkhez, így a könyvelés költségeit el lehet számolni. 

Könyvelés Budapesten - Ha kell egy jó könyvelő

Ismerje meg könyvelő és bérszámfejtő csapatunkat és a könyvelői szakmához való hozzáállásunkat!

MEGISMEREM

2.

Rendelkezik felelősségbiztosítással. Egyre inkább elvárt, hogy egy könyvelőnek legyen felelősségbiztosítása, és anyagi felelősséget vállaljon az esetlegesen elkövetett, munkájából adódó hibákért, tévedésekért vagy mulasztásokért.

Bár még nem érkezett ügyfél- vagy hatósági panasz könyvelő irodánkkal kapcsolatban, az általunk elkövetett hibákért vállaljuk a felelősséget. Ezt garantálja a Paletta Group könyvelési felelősségbiztosítása is. 

3.

Titoktartást vállal. Egy könyvelő iroda akkor jár el korrekt módon ügyfelével szemben, ha teljes körű titoktartást vállal. Ügyfelének tudnia kell, hogy maximálisan megbízhat benne és a róla, illetve cégéről szóló bizalmas információk biztonságban vannak könyvelőjénél.

Valljuk, hogy csak akkor tudunk hosszútávon együttműködni ügyfeleinkkel, ha a folyamatos és tiszta kommunikáció mellett kölcsönös bizalom épül ki közöttünk. Ennek alapja, hogy ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük, és ügyeikkel kapcsolatban titoktartást vállalunk. 

Kérjen könyvelési tanácsot könyvelő és bérszámfejtő csapatunktól!

Tanácsot kérne? Esetleg ingyenes személyes vagy online konzultációnk érdekelné?

Írjon nekünk a lenti gombra kattintva! Kollégáink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

ÍROK ÖNÖKNEK!