Könyvelő szolgáltatások

Könyvelés

Valljuk, hogy a könyvelés nem csupán számlák iktatásából, illetve rutinszerű felrögzítéséből áll, hanem egy magas szakmai tudást igénylő feladat, melynek az ellátáshoz sosem lehet a megszokásra hagyatkozni.

További infó

Adótanácsadás

A könyvelés és az adótanácsadás kéz a kézben jár. Jó könyvelő megfelelő adózási ismeretek nélkül nem létezik. És mi tudjuk, hogy több helyes út lehet, melyeknek fel kell mérni kockázatát.

További infó

Bérszámfejtés

Szerves része a könyvelőiroda mindennapi életének, ugyanakkor ki kell mondani: egy külön szakma. Akárcsak a könyvelésnél, úgy itt is a pontos munka egyik legfontosabb része az ügyfél és a bérszámfejtő közti kommunikáció.

További infó

Kontrolling

Egyre nagyobb az igény ügyfeleink részéről, hogy a könyvelés mellett rendszeres, strukturált formájú kimutatásokkal, illetve aktuális információkkal támogassuk a tulajdonosi döntéseket.

További infó

Számviteli szabályzatok elkészítése

Minden gazdálkodónak ki kell alakítania és írásba kell foglalnia a gazdálkodó adottságainak, körülményeinek leginkább megfelelő számviteli politikát, amely magában foglalja a számviteli szabályzatokat is.

További infó